Cipőkötés

Ha készen állsz rá, hogy tegyél valami jót, szívesen ˝kötünk cipőt˝ Veled: legyél a Szombathelyi Egyházmegye fiatal önkéntese! Ezen az oldalon megosztjuk, milyen az önkéntesek élete. Infó: onkentes@szeif.info.hu © SZEIF Önkéntes Program

Jelentkezés önkéntes gyerekvigyázásra

2013.08.03. 23:45 SZEIF

martineum1.jpgHázaspároknak szervezett nyári lelkigyakorlat idejére keres gyerekvigyázókat a Martineum Felnőttképző Akadémia 2013. augusztus 16-18. között, napokra és napszakokra bontva. Várhatóan 31 gyerek lesz összesen, legtöbbjük óvodás és kisiskolás, köztük egy Down-szindrómás kislány is, aki legalább egyszemélyes felügyeletet igényel. Ebédet és/vagy vacsorát biztosítanak azoknak, akik vállalják ezt az önkéntes feladatot. Jelentkezni a http://doodle.com/eak864vmt8y42x9f címen lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://cipokotes.blog.hu/api/trackback/id/tr535444171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása