Cipőkötés

Ha készen állsz rá, hogy tegyél valami jót, szívesen ˝kötünk cipőt˝ Veled: legyél a Szombathelyi Egyházmegye fiatal önkéntese! Ezen az oldalon megosztjuk, milyen az önkéntesek élete. Infó: onkentes@szeif.info.hu © SZEIF Önkéntes Program

Víz, víz, tiszta víz

2012.01.17. 12:00 sostkibir

 

A Vas Megyei Önkéntes Centrum a megyében lévő források megtisztítására, valamint környezetük rendezésére hirdette meg "Tiszta forrásból!" című akcióját. 2012. február 25-én (szombaton) várják az önkéntes segítőket: a nyőgéri Hóvirág-forráshoz, a bejcgyertyánosi Terézia-forráshoz, a petőmihályfai forráshoz vagy egyéb javasolt helyekre. Január 31-ig jelezd, hogy ott leszel a jelentkezési lap elküldésével az info@herenyiek.hu vagy az info@vasionkentes.hu címre.


FRISSÍTÉS! Az akció időpontja megváltozott: az időjárási körülmények miatt 2012. március 10. (szombat) az új dátum.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cipokotes.blog.hu/api/trackback/id/tr413555938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása