Cipőkötés

Ha készen állsz rá, hogy tegyél valami jót, szívesen ˝kötünk cipőt˝ Veled: legyél a Szombathelyi Egyházmegye fiatal önkéntese! Ezen az oldalon megosztjuk, milyen az önkéntesek élete. Infó: onkentes@szeif.info.hu © SZEIF Önkéntes Program

Karitász-tábor Nardán

2012.04.30. 21:04 sostkibir

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nyári nardai napközis táborába, 2012. június 18. - augusztus 11. között (8 héten át) keres önkénteseket, akiket gyermek-felügyeletre, programok szervezésére, számítógépes ismeretek továbbadására, konyhai kiszolgáló segítésre valamint kerti tevékenységre kérnek.

Az első három feladatra elsősorban számítástechnika vagy pedagógus végzettségűek és főiskolai hallgatók jelentkezését várják, de minden gyerekeket szerető és a felsorolt tevékenységekben jártas önkéntest szívesen fogadnak.

Az önkéntesek számára a következőket biztosítják: ingyenes utaztatás, napi háromszori étkezés, Karitász-egyenpóló.

Érdeklődni lehet a Vas Megyei Önkéntes Centrumban Nagy Krisztinánál (telefon: 06/30-5858-322, info@herenyiek.hu).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cipokotes.blog.hu/api/trackback/id/tr894481447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása