Cipőkötés

Ha készen állsz rá, hogy tegyél valami jót, szívesen ˝kötünk cipőt˝ Veled: legyél a Szombathelyi Egyházmegye fiatal önkéntese! Ezen az oldalon megosztjuk, milyen az önkéntesek élete. Infó: onkentes@szeif.info.hu © SZEIF Önkéntes Program

„PONT Te kellesz!”

2012.02.14. 08:53 SZEIF

A környékünkön is létrejön a Katolikus és Ifjúsági Felnőttképzési Szövetség (KIFE) pályázatának köszönhetően egy új ifjúsági információs pont, amely Szombathely, Sorokpolány, Hosszúpereszteg, Csesztreg és Becsehely, valamint környékük ifjúságát fogja felkarolni. Nagyon szeretnénk ezzel a néhány hónap múlva kiteljesedő lehetőséggel is népszerűsíteni az önkéntesség gondolatát, hiszen tapasztalataink szerint a fiatalok nagyon fogékonyak az önként vállalt segítő tevékenységekre. A munkánk előkészítéséhez készült egy kérdőív, amely segítségével válaszokat remélünk a 12‐29 évesektől arra, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtsunk feléjük, és milyen információkat közvetítsünk számukra 2 éven keresztül.

Arra kérünk, töltsd ki Te is a kérdőívünket, hogy minél jobban végezhessük munkánkat! Bővebb információkat találsz a KIFE januári hírlevelében:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cipokotes.blog.hu/api/trackback/id/tr44191388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZEIF 2012.02.24. 09:45:12

Már kaptunk 173 kitöltött kérdőívet! Köszönjük!
süti beállítások módosítása