Cipőkötés

Ha készen állsz rá, hogy tegyél valami jót, szívesen ˝kötünk cipőt˝ Veled: legyél a Szombathelyi Egyházmegye fiatal önkéntese! Ezen az oldalon megosztjuk, milyen az önkéntesek élete. Infó: onkentes@szeif.info.hu © SZEIF Önkéntes Program

Gyerekvigyázókat keresünk

2012.01.05. 15:49 SZEIF

Van egy nagyszerű önkéntes lehetőségünk!

Gyerekvigyázókat keresünk egy január 7-ei (most szombati) programra. Jegyesoktatók képzése lesz a szombathelyi Martineumban, ahova gyerekeket is hoznak, ide keresünk most segítőket. Az ifjoncok többsége 10-12 év körüli, néhányan kisebbek. A program 9.30-kor kezdődik és kb. 17.00-ig tart. Lehet úgy is jönni, hogy csak délelőttöt vagy délutánt vállal valaki, vagy csak 1-2 óra hosszára. A segítőket 9.15-től várjuk és természetesen ebédet biztosítunk számukra. Visszajelzés: szeif2005@freemail.hu.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cipokotes.blog.hu/api/trackback/id/tr713522124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása