Cipőkötés

Ha készen állsz rá, hogy tegyél valami jót, szívesen ˝kötünk cipőt˝ Veled: legyél a Szombathelyi Egyházmegye fiatal önkéntese! Ezen az oldalon megosztjuk, milyen az önkéntesek élete. Infó: onkentes@szeif.info.hu © SZEIF Önkéntes Program

Egyeztessük óráinkat!

2013.08.02. 23:49 sostkibir

72ora.JPGÖnkéntes fogadónap lesz az IrányPontban 2013. augusztus 8-án (csütörtökön) 15 és 18 óra között. Várunk mindenkit, aki szívesen segítené a Szombathelyi Egyházmegye ifjúsági munkáját vagy a SZEIF tevékenységét.

Néhány példa, milyen rövidebb-hosszabb távra szóló feladatokat kínálunk a lelkes önkéntes-jelölteknek: programokon fényképezés, régi fotók digitalizálása, közösségi médiajelenlét gondozása (blog, Facebook, Twitter, stb.), informatikai feladatok, rendezvények szervezési munkái, ügyviteli segítség vagy a ifjúsági munkához kapcsolódó saját ötleteid.

Szó lesz arról is, ami az idei 72 óra kompromisszum nélkül akcióról már most tudható. Szeretettel fogadunk Téged is! Ha csak kérdéseid lennének, gyere el akkor is, igyekszünk megválaszolni azokat!

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://cipokotes.blog.hu/api/trackback/id/tr235440096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása